Demonstratii dresaj canin, testare si consiliere gratuita pentru 5 caini si alte surprize ii asteapta pe iubitorii de patrupede duminica, 4 decembrie, la Oradea -strada Fagarasului Nr. FN, ora 12.00, la evenimentul de lansare oficiala a Clubului Nord Dresaj Canin.

Testari si consiliere gratuita pentru participantii la eveniment

Toti iubitorii de catei sunt invitati sa participe la evenimentul de lansare a clubului, intrarea fiind libera. Organizatorii le pregatesc suprize, printre care demonstratii de dresaj canin. 5 dintre participantii la evenimentul de lansare a Clubului Nord Dresaj Canin vor primi testare si consiliere gratuita pentru cainii lor.

Cursuri pentru catei de toate varstele

Clubul Nord Dresaj Canin din Oradea ofera pasionatilor de dresaj canin cursuri pentru toate varstele si nivele. Cursurile incep cu gradinita de catei si se pot finaliza pe podiumul campionatului mondial de dresaj. “Consider ca nu exista diferenta de comportament a stapanului intre primele luni si restul vietii catelului. In primele luni, catelul va acumula informatii primite din ambient si isi va forma comportamentul de baza pentru restul vietii”, a declarat Alexandru Bondar, consilier al Clubului Nord de Dresaj Canin Oradea.

Antrenori pasionati si dedicati

Clubul Nord Dresaj Canin din Oradea organizeaza seminarii in toata Romania, cu formatori din strainatate, formatori de opinie mondiala. “Este extraordinar sa vezi cum evolueaza oamenii cu cateii lor, de la nivelul zero de cunostinte, la rezultate notabile mondial. Pana acum 2-3 ani, Romania nu exista pe harta sportului canin mondial, acum suntem pretendentii la podiumurile mondiale!”, a spus Alexandru Bondar, Membru fondator al Clubului Nord de Dresaj Canin Oradea.

Cu o experienta de peste 9000 de ore de dresaj si un palmares ce cuprinde zeci de participari la seminarii internationale, profesorii Clubului Nord de Dresaj Canin Oradea sunt recunoscuti pentru performanta lor. “De-a lungul timpului am obtinut diverse titluri: locul 1, 3, 5, 6,7, 9 in Top Ten Romania (frumusete), peste 120 examen de munca promovate la diverse nivele, invingator în diverse competitii din Italia, Cehia, Austria, Campion Mondial FMBB 2016, Mondioring cat.2. De asemenea, am obtinut performante si prin colegii de Club cu care am urcat in aceasta toamna pe podiumul Mondial la Vendenheim, respectiv Campion Cehia 2016 Mondioring cat.1”, a conchis Alex Bondar.

Despre Club Nord Dresaj Canin

Clubul Nord de Dresaj Canin este o organizatie non-profit, infiintata in anul 2005, din dragoste si pasiune pentru catei. Scopul clubului este promovarea valorii cainilor dresati si a stapanilor responsabili, respectiv dezvoltarea unei bune relatii stapan –caine, precum si a unei conduite sociale adecvate.

Clubul este rodul multor ani de experienta acumulata de-a lungul anilor si a schimbului de experienta cu cluburi si scoli de dresaj canin din Ungaria, Austria, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Cehia etc

Parteneri: Bendek9, Topk9 Nutritie, Braveheartkennel, Ink9 Creative Agency

Sfatul medicului