Cursuri de dresaj pentru pază şi protecţie

Dresajul cainelui nu doar iti va face viata mai usoara dar, va implini si dorinta catelului de a invata si de a-ti face pe plac.

gradinita_icon_01

1. GC3: cursuri pentru căţei: curs destiant căţeilor cu vârsta între 10 şi 24 de săptămâni;

2. CP1: cursuri pentru câini mai mari de 24 de săptămâni;

3. CP2: cursuri pentru câinii care au absolvit cursurile GC3 sau CP1;

4. CP3: cursuri pentru câinii care au absolvit CP3.

GC3: Curs pentru catei paza si protectie

Durata: 6 saptamani

Taxa de participare: 120 €

 

CERINTE: 

Câinii trebuie să aibă între 10 şi 18 săptămâni; la începerea  cursului să aibă 2 vaccinări DHLPP, dintre care unul trebuie să fie administrat după a 8-a săptămână de viaţă, dar cu cel puţin cu 7 zile înainte de începerea primei sesiuni.

GC3 este un curs cu durata de 6 săptămâni, destinat căţeilor care vor deveni câini de pază şi protecţie. La acest curs, căţelul dvs. va face primii paşi în dresajul pentru pază şi protecţie, prin dezvoltarea instinctelor de pază şi protecţie, prin formarea muşcăturii, obişnuirea cu omul de atac, cu situaţii neobişnuite şi bazele refuzului de alimente.

De menţionat este faptul că 80% din dezvoltarea psihică a câinelui se realizează în primele 6 luni de viaţă, aceasta fiind influenţată de mediu, de antrenament, de aptitudini şi de nivelul instinctelor native. Această etapă o considerăm cea mai importantă etapă în formarea unui câine de pază deoarece fără o bază solidă, acesta nu va putea face faţă eficient situaţiilor viitoare.

CP1 Curs pentru catei paza si protectie

Durata: 6 saptamani

Taxa de participare: 120 €

 

CERINTE: 

Absolvirea cursului CC1 sau derularea acestuia în paralel şi dovada vaccinului antirabic.

CP1 este un curs cu durata de 6 săptămâni, destinat câinilor cu vârsta mai mare de 24 de săptămâni. Acest curs este destinat câinilor care nu au participat la cursul GC3. Tematica prioritară a cursului este dezvoltarea instinctelor, aptitudinilor şi deprinderilor necesare unui câine de pază şi protecţie.

La acest curs căţelul dvs. va face primii paşi în dresajul de pază şi protecţie, prin dezvoltarea instinctelor de pază şi protecţie, formarea muşcăturii, obişnuirea cu omul de atac, cu situaţii neobişnuite şi bazele refuzului de hrană.

CP2 Curs pentru catei paza si protectie

Durata: 6 saptamani

Taxa de participare: 120 €

 

CERINTE: 

Absolvirea cursului  DC 2 sau derularea acestuia în paralel , dovada vaccinului antirabic.

CP2  este un curs de 6 săptămâni în cadrul căruia câinele dvs. îşi va dezvolta priza, va învăţa lăsarea la comandă; va învăţa paza şi protecţia în lesă; învăţarea comenzii de lăsare la comandă, îngreunate prin elemente de obedienţă şi control; refuzul de alimente, paza de obiecte.

CP3 Curs pentru catei paza si protectie

Durata: 6 saptamani

Taxa de participare: 120 €

 

CERINTE: 

Absolvirea cursului CC1 sau derularea acestuia în paralel şi dovada vaccinului antirabic.

CP3 este cursul de excelenţă în care câinele dvs va fi perfecţionat în pază şi protecţie fără lesă, cu lasare de la distanţă, pază de obiecte, refuzul de alimente aruncate, oferite sau găsite, atacul în botniţă.

Testul / examenul de aparare

K9 Examenul/testul de aparare – Cum poti sa aflii daca cainele tau te va proteja? Va lasa cainele tau sa intre un strain sa patrunda in curtea sau casa ta? Odata cu cresterea numarului de infractiuni casnice, cainele (animalul de companie) a ajuns sa joace un rol important in apararea familiei. Cum ar reactiona cainele la intalmirea cu infractorul? S-ar juca, s-ar speria sau ar ataca persoana? Cei mai multi dintre noi dorim, ca animalul nostru de companie sa fie atat un bun aparator de casa cat si un bun scut de aparare. Antrenametele noastre testeaza cainele acasa, in curte, la serviciu, in masina sau la cand faci jogging….. scapandu-te astfel de griji !

Afla de ce este capabil cainele tau! Putem sa iti oferim o inregistrare ca sa te convingi.

Pentru mai multe detalii contacteaza-ne sau inscrie-te ca sa iti testam cainele!

Sfatul medicului