Testimoniale

Iata ce zic fanii nostri…

gradinita_icon_01

1 Comentariu

 1. Ion Vasile, proprietar catel Darius

  Alexandru Bondar, este o persoana dedicata educatiei si relatiei catel-om/stapan, este cel care construieste si apoi vorbeste.
  Este cel care a vazut potentialul si nu doar rezultatele momentulului, cel care mi-a spus ca sunt stapanul potrivit al catelului meu, cel care m-a indrumat cum sa-mi construiesc o relatie cu catelul meu, cel care mi-a imprumutat din  increderea  sa ca o sa reusesc sa imi construiesc o relatie de incredere cu catelul meu, cel care mi-a pus la dispozitie un sistem pe care sa-l urmez pentru a avea rezultate, cel care mi-a oferit sustinerea, fara sa astepte sa i-o cer, este antrenorul care actioneaza, proiecteaza mental, perfectioneaza si da mai departe informatia.
  Inca nu cunosc pe nimeni care sa aiba un nivel profund de intelegere a modului de functionare a relatiei catel-om. Alexandru este cel care m-a ajutat sa vad comportamentele catelului pe care nu le puteam percepe , m-a ajutat sa le detectez si apoi sa le constientizez.
  Este persoana care m-a ghidat permanent atunci cand i-am cerut ajutorul si mi-a comunicat concret cum ar proceda el in locul meu.

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sfatul medicului