Dresajul  cainilor incepe cu instruirea stapanilor

Scopul nostru este de a va face la fel de incantati de caini, de dresajul cainilor, precum suntem noi. Dorim sa va asistam  in stabilirea unei relatii fara probleme cu cainele dvs. Motto-ul nostru este: Dresajul cainilor incepe cu instructajul stapanilor. Ca proprietar, dvs. sunteti companionul cainelui dvs. si noi va vom ghida si va vom arata cele mai bune metode de invatare  si de mentinere a nivelului de dresaj, la un nivel excelent.  Asteptam cu nerabdare sa va ghidam pe parcursul acestui curs, prin informatii si instructiuni pozitive.

Scopul acestor cursuri este de a crea un mod de viata fara limite, pentru dvs si catelul dvs Un caine care isi urmeaza stapanul doar daca este condus in lesa, este un caine nefericit  si fara un contact psihic cu stapanul sau. Scopul nostru primordial este de a construi acest contact.  Cainele  trebuie sa fie controlabil de stapan, oricand si in orice situatie. Doar asa puteti evita situatii incomode  si neplacute, create de catelul dvs.

Pentru a preveni aceste neplaceri si probleme am dezvoltat urmatoarele cursuri pentru catei. Vezi cursurile pt catei…

 

Te antrenezi … pentru a-ti antrena cainele

Este esential ca stapanul sau proprietarul sa invete din timp elementele de baza ale dresajului, pentru a putea prevenii mai tarziu aparitia problemelor comportamentale.

Astfel cainele dvs. v-a invata mult mai repede  regulile generale ale casei si de la elemente disciplinare de baza pana la comenzi mai complexe, care sunt necesare si de folos oricarui stapan; folosind aceste metode stapanul  poate avea incredere ca va obtine raspunsul dorit la aplicarea comenzilor. Aceste reguli si tehnici de baza ajuta si la protejarea cainelui impotriva riscurilor si a unor eventuale pericole.

Un caine dresat, este unul fericit! Prin urmare nu lasati dresajul pe mai tarziu sau amanati pana cand apar probleme in comportare. Dvs comunicati in mod inconstient cu cainele in fiecare zi, prin ceea ce spuneti sau prin activitatile pe care le intreprindeti; de aceea este extrem de important ca, cainele sa inteleaga ceea ce dvs vreti sa comunicati intrun mod corect. Acest indrumator cuprinde elemente de disciplina de baza si este cea mai distractiva si rapida metoda de a stabili bazele unei relatii cu cainele dvs. 

Vom parcurge in continuare pe scrut cateva din metodele noastre de dresaj profesionist iar dumneavoastra aveti posibilitatea aprofundarii metodelor facand click pe fiecare articol in parte.


Dogma sau câinele ?

Dacă ar fi să aleg între dogmă şi câine, întotdeauna voi crede câinele.

citeste mai mult…


Cele trei reguli universale ale dresajului

Noi încercăm să învăţăm clienţii şi elevii noştri cele trei reguli universale ale dresajului canin, care dacă sunt aplicate în mod constant pot modifica comportamentul oricărui câine sănătos fizic şi psihic.

citeste mai mult…


Dinamica câinelui

Un câine energic, extrem de activ se va îndrepta spre calea greşită. Un câine pasiv va fi întrun loc greşit.

citeste mai mult…


Ce este caracteristic unui câine ?

Este important de aminitit faptul că amprenta genetică a lupului poate fi amplificată sau aplatizată de o serie de factori: 

citeste mai mult…


Echipa noastră foloseşte atât cunoscutele tehnici tradiţionale şi operative de condiţionare cât şi o metodaă simplă şi eficientă bazată pe un comportament blând, afectiv şi uman.

Elemente de baza ale dresajului canin-  Tehnici, idei si instructiuni pentru dresajul elementar la caini, precum si informatii generale privind dresajul la catei si catelusi, indicat incepatorilor sau noilor proprietari de caini.

Daca sunteti incepator in ceea ce priveste dresajul cainilor ( sau daca nu sunteti inca familiarizati cu metodele noastre), va recomandam sa cititi articolele noastre privind dresajul de baza, inainte de a trece la informatii detaliate.

Sfatul medicului