Sala de sport a Liceului Don Orione din Oradea s-a dovedit ieri neincapatoare. Dar nu pentru ca ar fi avut loc un meci de fotbal intre elevi ci pentru o demonstratie de dresaj canin. Mai multi specialisti le-au aratat micutilor cat de stransa poate fi legatura dintre om si caine, si de ce sunt capabile patrupedele, iar reactiile copiilor au fost pe masura. Demonstratia de dresaj canin a facut parte …

Mai multi specialisti le-au aratat micutilor cat de stransa poate fi legatura dintre om si caine, si de ce sunt capabile patrupedele. Iar reactiile copiilor au fost pe masura.

Demonstratia de dresaj canin a facut parte din activitatile speciale pe care toate liceele si gradinitele din tara le au in aceasta saptamana a Scolii Altfel. Reprezentantii liceului au fost siguri ca ideea ii va incanta mai ales pe elevii claselor primare, ceea ce s-a si intampla

Zeci de minute, copiii au stat neclintiti si i-au urmarit cu atentie pe dresori, iar la final au dat verdictul.

Emil Bondar, reprezentantul clubului de dresaj: „Noi ne-am gandit ca in Saptamana Altfel , sa intarim relatia dintre om si caine si in special cea a copiilor pentru ca ei sunt foarte mari iubitori de animale”.

Totodata, reprezentantii clubului de dresaj au promovat si ideea adoptarii unui caine comunitar. Cei care vor lua acasa un maidanez vor beneficia de cateva sedinte de dresaj, gratuite.

 

Sfatul medicului